Taizén pitkäaikaisvapaaehtoisia tulossa Suomeen helmikuussa

Hyvät Taizén ystävät!

Taizé Helsinki 2012 –valmistelut etenevät pala kerrallaan ja summailemme hiljalleen kuluvaa vuotta. Kiitos että haluat olla kuulolla ja antamassa omaa panostasi tapahtuman eteen! Pari asiaa:

1. Viestintä ja Nuorisotyön neuvottelupäivät

2. Vapaaehtoiset Suomea kiertämässä

1. Viestinnällisesti olemme tuottaneet pieniä flyer-tyylisiä esitteitä sekä julisteita. Esitteet ovat tarkoitettuja laajaan jakoon, ja niitä saa halutessaan Helsingin Tuomiokirkolta sekä heti tulevan vuoden tammikuussa Nuorisotyön neuvottelupäiviltä Jyväskylästä, jossa olemme läsnä ja jaamme iloiten niin esitteitä kuin infoa järjestelyistä. Uusi hieman flyeria suurempi esite suomeksi ja englanniksi on juuri valmistumassa. Ruotsinkielinen version on vielä käännöksen alla.

2. Taizésta on tulossa kahdeksi viikoksi kaksi tyttöä ja toiseksi kahden viikon jaksoksi kaksi poikaa valmistelemaan tulevan syksyn tapahtumaa seurakuntavierailuin. Noin puolet ajastaan kumpikin tiimi tullee kiertämään pk-seudun seurakunnissa ja puolet ajastaan jossain päin Suomea. Olisiko Sinun seurakuntasi innokas saamaan vieraita Taizésta? Mikäli voisit järjestää vapaaehtoisille vierailua omassa seurakunnassasi/koulussasi/jossain muualla, niin kaikkia vinkkejä ja toiveita iloiten vastaanotamme sähköpostiin taizehelsinki2012@gmail.com. Samaan osoitteeseen voi lähettää muitakin kysymyksiä ja ajatuksia tapahtumaan liittyen.

Riemuisaa joulunaikaa Sinulle toivottaen ja luottamuksessa tulevaan vuoteen tähdäten,

Valmistelujoukkojemme puolesta Topi Haarlaa

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s