10. Contact us | Yhteystiedot

Event co-ordinator Hanna Kuisma will answer to your guestions hanna.m.kuisma@gmail.com and +358503138049. She will also send you leaflets and posters in English, Swedish and Finnish, if needed.

Tapahtumakoordinaattoriltamme Hanna Kuismalta saat kaikenlaisen lisätiedon ohella tilata painotuotteitamme (tapahtuma- ja majoitus&talkooesitteet kolmella kotimaisella kielellä ja julisteet kahdella) hanna.m.kuisma@gmail.com ja 050 3138049.

LISÄTIETOJA | MORE INFORMATION ABOUT THE EVENT:

***

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna pe 28.9. – su 30.9.2012 Helsingin tuomiokirkon ja Uspenskin katedraalin  ympäristö kuhisee kristittyjä nuoria eripuolilta Itämerta! Tule mukaan – joko osallistujaksi, majoittajaksi tai talkoolaiseksi – olet lämpimästi tervetullut!

Taizén ekumeenisessa  luostariyhteisössä Ranskassa vierailee vuosittain satoja tuhansia nuoria eri puolilta maailmaa (www.taize.fr). Taizé järjestää myös alueellisia tapahtumia Ranskan ulkopuolella, kuten nyt Suomessa – ja täällä ensimmäistä kertaa. Tätä tapahtumaa on moni odottanut jo vuosikymmeniä. Olit nuori tai vanha Taizén ystävä, sinulle löytyy paikka tässä tapahtumassa, vaikka ohjelma onkin pääosin suunnattu 15 – 35 -vuotiaille. Rukoushetket ovat avoimia kaikille ja talkoolaisissa ja majoittajissa tarvitaan kaikenikäisiä.

Odotamme noin 1000 – 2000 nuorta Suomesta, muista Pohjoismaista, Baltiasta ja ympäri Euroopan rukoilemaan, laulamaan Taizén lauluja ja hiljentymään yhdessä, osallistumaan workshoppeihin ja tutustumaan toisiinsa. Tapahtuman toteuttamiseen osallistuvat Taizén veljien lisäksi Helsingin tuomiokirkkoseurakunta ja erityisesti paikalliset seurakunnat ja vapaaehtoiset. Tapahtuma toteutetaan vapaaehtoisvoimin.

Advertisements

One Response to 10. Contact us | Yhteystiedot

  1. lina says:

    meet you all in helsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s