Annan ajatuksia

Taizéssä ja Taizé-tapaamisissa käyneet ovat tottuneet yksinkertaiseen. Vieraille riittää ihan oikeasti lattiamajoitus olohuoneessa tai vaikka puoleksi eteisessä. Myöskään aamupalalla ja lounaalla ei kannata stressata. Tavallinen arkiruoka riittää. Tarkoituksena on jakaa vieraiden kanssa sitä, mitä itsellämme on.

Vieraat tarvitsevat vain yösijan, sillä heillä on järjestettyä ohjelmaa koko viikonlopun ajan. Majoittaminen ei siis tarkoita päivystämistä koko viikonlopun ajan.

Nuoret saapuvat perjantaina ja heidät ohjataan perheisiin tai haetaan sovittuna aikana paikallisseurakunnista työpäivän jälkeen. Pikaisen majoittumisen jälkeen ohjelma jatkuu Helsingin keskustassa, josta nuoret lähtevät takaisin perheisiin myöhään illalla.

Voitte sopia nuorten kanssa ajan, jolloin toivotte heidän saapuvan, kuitenkin viimeistään klo 24. Lauantaiaamuna ohjelma alkaa jo klo 9 ja jatkuu myöhäiseen iltaan asti. Sunnuntaina ohjelmassa on jumalanpalvelus lähiseurakunnassa, johon myös isäntäperheet ovat lämpimästi tervetulleita.

Vieraat lähtevät sunnuntaina klo 15 mennessä. Vieraat ovat kiitollisia yösijasta ja mahdollisuudesta kurkistaa tavallisen suomalaisen perheen elämään. Heille ei
tarvitse järjestää mitään ohjelmaa, eikä heitä tarvitse viihdyttää. Suurin osa vieraistamme lienee suomalaisia, mutta ulkomaalaisiakaan ei tarvitse pelätä: Hymyllä ja käsiesperantolla pärjää pitkälle!

Kysy lisää, ilmoittaudu mukaan!
anna.makituomas@helsinki.fi / 040 5366434

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s